Home»Wie we zijn
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Introductie

Het begrip Sociale Kwaliteit is één van de speerpunten in het coalitieakkoord 'Overijssel Werkt' van de provincie Overijssel. Sociale kwaliteit is een breed, omvangrijk en dynamisch begrip dat veel invullingen kent. De mate waarin burgers kunnen participeren en deelnemen aan het sociaal-economisch leven in de provincie Overijssel is daarvan de kern. “Iedereen doet mee!” is het adagium, dat de provincie Overijssel daarin centraal stelt.

De provincie Overijssel wil sociale kwaliteit een impuls geven, hierbij is één van de speerpunten het ontwikkelen van een open netwerk, als basis voor de infrastructuur: het Open Netwerk Overijssel. In het Open Netwerk Overijssel worden nieuwe ideeën en initiatieven opgehaald (helpdesk), worden nieuwe verbindingen gelegd (netwerk) en wordt kennisgedeeld (kennisbank en kennispleinen).

Arcon, OVKK, Sportservice Overijssel en Stimuland, verenigd in de Alliantie Sociale Kwaliteit (ASK), is de drijvende kracht achter het netwerk. Meer informatie over de vier organisaties is te vinden op de websites:

 

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld